Dag in dag uit helpen wij handballers en handbalsters uit binnen- en buitenland met het aanschaffen van hun handbalspullen.

Handbaldeals.nl is de online handbalspecialist. Van handbalkleding tot handbalschoenen: in onze handbalshop vind je alles! Het maakt daarbij niet uit of je een tophandballer bent of pas net bent begonnen. 

TRAIN HARDER, BETAAL MINDER!

Bij handbaldeals.nl betaal je nooit meer dan nodig. Wij geven namelijk standaard 10% KORTING op de cataloguswaarde van onze producten. Dit geldt dus ook voor topmerken als Adidas, Hummel, Erima, Asics, Kempa, Select en Mizuno. Jij ontvangt altijd 10% korting op jouw aankopen bij Handbaldeals.nl: Train harder, betaal minder!

GRATIS VERZENDING

En dat is niet alles. Plaats je een bestelling boven de €75,-, dan rekenen wij geen verzendkosten.

HANDBALPROMOTIE

Net als jij vinden wij dat handbal de mooiste sport ter wereld is. Daarom ondersteunt Handbaldeals.nl waardevolle initiatieven die de handbalsport ten goede komen. Zo ondersteunen wij sinds augustus 2017 Handbal Inside: Het grootste en snelst groeiende handbalplatform van Nederland. Samen met hen streven wij er naar het handbal in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

HANDBALDEALS.NL

Onderdeel van HHSPORT

Linthorst Homanweg 10
9422 EC Smilde

+31 (0)592-412050
mail@handbaldeals.nl

Kvk: 04054153
Btw: NL001428831B78